Training en Cursussen

Onvoldoende getraind personeel en inefficiënt gebruik van software kan snel leiden tot frustratie bij medewerkers en tot hoge kosten. Door te investeren in product training verhoogt u snel de productiviteit van uzelf en uw team. Hierdoor kunt u de focus leggen op dat wat echt belangrijk is voor uw bedrijf en uzelf.

Om de uiteenlopende wensen van onze klanten te kunnen vervullen, biedt Trexco* een variëteit aan trainingmogelijkheden aan. Wij verzorgen algemene klassikale cursussen, maar ook custom-made trainingen.

Ons trainingaanbod is nauw verbonden aan onze expertise: Oracle Essbase, Oracle Hyperion Planning, Hyperion Web Analysis en Hyperion Reports. Op dit gebied bieden wij specifieke trainingen aan, zoals ‘Aggregate Storage’, Essbase System Administratie of u hulp bij product certificeringen.

Voorbeeld: Een custom-made training bij een verzekeringsbedrijf. Tientallen verkoop medewerkers op verschillende locaties in Duitsland hebben aan deze training deelgenomen. Hierin combineerden wij het gebruik van Web Analysis en Financial Reporting rapporten met invulling van verzekeringsspecifieke kengetallen uit verschillende databronnen. Deze medewerkers bereiden zich sindsdien optimaal voor op een aanstaande klantbezoek.

* wij werken voor standaard cursussen samen met Oracle University.

Training kan worden verzorgd in het Nederlands, Engels en Duits.